💞 Femeia în ochii bărbatului 💞

Da…astăzi acest articol este despre noi,despre noi femeile, putem fi orice ne dorim,asta dacă ne dorim cu adevărat și avem susținerea necesară.

Vreau ca acest articol sa ajungă la cât mai multe femei și să învețe cu adevărat să trăiască conform propriilor valori.

Femeie trebuie să ști ce îți dorești că mai apoi să poți trăi așa cum vrei și cum simți, multora ne lipsește curajul,încrederea suportul moral,educația universală și nu în ultimul rând banii.

Fă-ți un obiectiv al tău, căci atunci când nu ai unul ești doar un simplu actor în filmul altcuiva, nevoit să joci rolul care îl vrea regizorul.

În ultimul timp simt că ne lipsește curajul,curaj la nivel individual,curaj la nivel de societate ,curaj la nivel de umanitate. De fapt dacă stau bine să ma gândesc,ne lipsește asumarea,ne lipsește încrederea, ne lipsește sensul d cele mai multe ori.

Sunt convinsă că atunci când ne simțim într-un impas luam mâna soțului , iubitului și prindem mai mult curaj…OARE AICI SA FIE PROBLEMA? OARE EL ESTE CAUZA?

Dragă bărbat, nu este ea perfectă, dar este a ta,soția ta. Nu uita de acele momente cand ai cunoscut-o, nu uita că ți-a plăcut de ea și ți-ai dorit-o,așa cu formele ei de altădată , cu acel zâmbet fermecător,cu acea mare nebunie pe care o avea. Ar fi și acum așa dar nu mai are când,poate numai are cu cine.
Sunt convinsă că îți amintești prima întâlnire cu ea? Emoțiile, dorința să faci dragoste cu ea, momentul când abia așteptai sa o revezi. Era frumos, nu? De ce ai schimbat totul? Știu! Dai vina pe ea,pe parcurs s-a schimbat , dar la tine te gandesti,mai ești acel om pe care ea la cunoscut și de care s-a îndrăgostit? Îți spun eu,sigur și tu te-ai schimbat.
Știm cu toții că drăguța Viață este făcută în așa fel încât ea să câștige mereu, indiferent de miză ca la jocurile de noroc, șansele de câștig sunt de 10%.

Acum îți pun ție întrebările supreme. ..
De ce vrei să o înlocuiești? Să îi înlocuiești parfumul!? De ce vrei ca, cearceafurile să le sifonezi cu o alta ? De ce vrei să ai urmele altor buze pe corpul tău?

Ea ce are? Ce numai are?Nu este la fel de porno,de nebună,nu-ți satisface toate fanteziile sexuale?

Și ce dacă!

Spre deosebire de acele care fac toate aceste lucruri,acele femei nebunatice și porniste,care sunt învățate cu un număr destul de mare de bărbați, și care au șifonat multe cearceafuri până să ajungă la al tău, pe a ta nu a avut cine s-o învețe, și-a dedicat viața ție, să te îngrijească și să te iubească așa în felul ei,poate acum mai sobru pentru tine.

Bărbate,dacă poți fi numit așa, nu o înșela,creează din ea femeia pe care o vrei , nu lua creația altora. ..într-o zi îți vei da seama cu crudă durere care este de fapt realitatea.
Ce crezi?ești perfect.. tu ai oferit tot și ea nimic, este total greșit,ajut-o să înțeleagă ce îti dorești tu ca și bărbat, să îi explici, să o înveți, este doar o simplă femeie,nu este nici sexolog și nici psiholog. Nu o considera un animal de companie, fără sa îți dai seama :)) , încerci să o dresezi astfel încât o transformi dintr-o femeie ce radiază într-o gospodină excepțională. Nu este nimic rau în asta…este o zicală femeia trebuie să fie gospodină în bucătărie și curvă în pat, dar totuși ți-ai luat o femeie,nu o menajeră sau servitoare.
Casa, masa și copiii nu sunt pachetul ei, nu sunt doar datoria ei, sunt ale voastre! Toate le-ați făcut împreună, cu bune și cu rele,cu înțelegere și neîntelegere uneori. Nu te gândi că dacă ea gătește, pune masa și spală vasele, tu stai cu copii, culcă-i tu și las-o să se relaxeze măcar o oră ,ASTA Înseamnă să fi bărbat, și tu poți fi dacă vrei.
Nu mai are timp de ea,este nemulțumită de cum arată? Ajut-o! Susține-o să redevina femeia ce a fost odată ție ți-a oferit tinerețea ȘI copii. Ție ți-a oferit tot,oferă-i și tu.
Dacă nu ești în stare… Las-o!

Uneori bărbați funcționează mai mult rațional decât emoțional. .

Dragă femeie, nu omori femeia din tine pentru vreun bărbat. Bărbatul care te iubește te va respecta asa cum ești , nu va înlocui femeia ,cu statutul de hamal sau servitoare.

Dacă acest articol Este prea dur,prea combinat cu realitatea și multe dintre noi îi dăm dreptate dar puține recunoaștem, atunci treceți peste😜😜

Advertisements

42 Replies to “💞 Femeia în ochii bărbatului 💞”

  1. Cred ca fara respect si intelegere, nu exista iubire. Si mai cred, ca cei care nu sunt capabili de astfel de sentimente, nu se pot numi oameni. Measjul tau se vrea unul de interes general si foarte important. Dar daca nu este inteles, degeaba. Indiferent de sex. De fapt, femeia nu trebuie sa accepte iar barbatul trebuie sa-si gaseasca … “pereche”, sa fiu elegana.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.