Sano Maxima Parfume,gama de care nu poţi uita atât de uşor

Ştiu a trecut destul de mult de la primirea coletului, dar sincer abea acum am terminat de testat produsele, asta nu a fost greu deloc,doar de bagat un capacel de SANO în maşina de spălat, mai greu a fost însă să mă decid asupra unui singur produs…greu, foarte greu..toate sunt geniale, clar am optat pentru aceste balsamuri mult timp de acum încolo.  DA! După cum aţi citit ,este timpul să aducem în prim plan noul colet primit de la Sano..noua lansare care sunt ferm convinsă că va avea success.

  Folosesc produse Sano pentru curățenie de ani de zile, dar abia acum mi s-a ivit oportunitatea să pot vorbi despre ele, odată cu lansarea gamei Sano Maxima Parfume Collection pentru care am fost aleasă să o testez.

Cu o existenţă pe piață internațională de foarte mulţi ani,Sano și produsele sale au intrat pe piața din ţara noastră în urmă cu 17 ani. De atunci și până astăzi, a câștigat teren în ochii clienților devenind una din mărcile cele mai căutate de cumpărători.

Am descoperit faptul ca au o gamă  diversificată de produse, peste 500 : soluții pentru curățenia impecabilă, produse pentru băi și toalete, soluții pentru curățenie generală, soluții pentru geamuri, cuptoare, metale și țevi, produse pentru îngrijirea mobilei, produse pentru îngrijire pardoseli, produse pentru curățat vesela, lavete și bureți, pungi, saci, folii aluminiu și hârtie, detergenți pudră și gel, balsam rufe, aditivi pentru rufe, soluții pentru calcare, îngrijirea carpetelor și covoarelor, odorizante și împrospătare a aerului şi lista poate continua..

Când am primit coletul cu produse pentru testare aveam deja în casă soluția pentru toate tipurile de pardoseli  Sano Floor Fresh Home cu actiune 4in1 care curaţă, lustruiește, protejează și parfumează, produs de care sunt foarte mulțumită. Îl prefer în primul rand pentru caracteristica de a putea fi utilizat pentru toate tipurile de pardoseli.

In coletul cu produse pentru testare am primit un detergent Maxima şi 3 sticle cu balsam pentru rufe.

Sinceră să fiu mi-a fost foarte greu să aleg unul care îmi place mai mult, toate miros demenţial şi lasă o textură catifelată a hainelor.Am primit 3 arome în sticle de câte un lirtru fiecare, care normal ar trebui să ajungă la 50 de spălări,dar  cum sunt îndrăgostită să pun balsam fără oprire nu ştiu dacă o să-mi ajungă atât.

WILD PEARLS este inspirat de parfumul florilor albe.

BLUE  BLOSSOM  îl văd inspirit din briza dimineţilor răcoroase savurate  de o cafea la o masă în curte, mirosul florilor de primăvară şi liniştea acelei dimineţi.

SOFT SLIK duce foarte mult cu mirosul florilor de migdal.

Dar totuşi un preferat  am, ma cucerit din prima BLUE BLOSSOM, după folosirea acestui balsam şi al noului detergent hainele mă declar cucerită, hainele sunt învăluite într-un miros delicat dar foarte persistent(PS: facem economie la parfum), detergentul scoate până şi cea mai urâtă pată, la mine a funcţionat cu o pată imensă de ulei..bluza este ca şi nouă.

Produsele de la Sano le gasiti atât în reţelele de magazine naționale și locale dar și online, preţul diferă în funcţie de magazine şi adaosul acestuia.

Advertisements

14 Replies to “Sano Maxima Parfume,gama de care nu poţi uita atât de uşor”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.