REVIEW NOTE COSMETICS

După cum ştiţi, dacă îmi citiţi deja blogul, este că imediat ce aflu noutăţi despre produse  bune şi accesibile ca şi preţ,vin să vă împărtăşesc şi vouă. Aşa se face că astăzi vreau să vă povestesc despre cateva produse Note Cosmetics descoperite în urma unui colet primit acum 2 săptămâni.. Perfect şi aşa aveam un eveniment la care trebuia să fiu prezentă.

Despre Note Cosmetics nu ştiam nimic până să primesc acest colet , am aflat ca sunt un brand turcesc, intrat şi pe piaţa noastră, care tinde să se extindă destul de rapid .Au produse bune şi cu ingrediente de calitate, fără parabeni, netestate pe animale – pentru asta au un mare plus din partea mea.

Produsele Note Cosmetics sunt produse de machiaj inovative create la standarde înalte având, totuși, prețuri accesibile. La ora actuală sunt mulți make-up artiști în lume care folosesc aceste produse, conform site-ului oficial notecosmetics.com. La noi în țară le găsiți pe site-ul elefant.ro iar detalii găsiți pe facebook. Portofoliul de produse Note Cosmetics este unul bogat și cuprinde destul de multe produse, mai exact două game, una profesională și una obișnuită. În fiecare tip de gamă găsim toate produsele pentru realizarea unui machiaj profesionist. De la fond de ten, anticearcăn, până la diverse farduri de ochi, pudră pentru față, pudră bronzantă și altele.

Primul despre care vreau sa vă spun este fondul de ten MATIFYING EXTREME cu SPF 15  – eu am folosit nuanta 03 MEDIUM beige. Pentru că este o nuanţă destul de gălbuie pentru tenul meu, am preferat să îl setez cu o pudră , l-am purtat ca atare – fara sa il combin cu altceva, desi la prima aplicare am avut tendinţa să îl combin cu cel de la Revlon, poate îî mai schimbă culoarea, dar numai aşa am putut să văd cum se comportă exact pe ten. Este un fond de ten matifiant, cu un finish uşor prăfos, dar care zic eu,arată bine pe ten, nu il usucă, – are o putere de acoperite foarte bună, medie spre mare.Ştiţi că eu am veşnica problemă a tenului gras, se îngraşă foarte repede,cam la 3 ore,dar să stiţi că rezistă ,,eroic,, pe ten, vreme de 8-9 ore, nu migrează şi nu începe să lucească tenul sub el. L-am setat cu pudră şi am fost destul de  încântată de cum s-a prezentat tenul la finalul evenimentului, Da, am avut acest curaj, să-l testez la o nuntă.Pe o căldură infernală, plină de peripeţii şi totuşi l-am retuşat după câteva ore bune. Poate singurul inconvenient este ca nu avem o varietate mai largă pentru  a ne putea alege cu exactitate nuanţele potrivite tenului nostru.

Am folosit si concealarul Skin relaxion 02 natural beige care prin nuanţa lui uşor galbuie cred că se potriveşte bine zonei de cearcane. In plus, mi se pare că nu se strange în liniile fine şi e chiar uşor hidratant.

Un alt produs care mi-a placut este pudra bronzanta cu vitamina E si SPF 15. Este un produs cu un gramaj generos – 20 gr – are un ambalaj elegant – e dotat şi cu o mică oglinjoară în interior – care cred că îmi va ajunge multă vreme. Mi-a placut mult nuanţa care nu arată portocaliu pe ten şi faptul ca textura sa fină îţi dă posibilitatea de a fi uşor de blenduit.

Ultimul dintre produsele folosite de mine de la Note este Mattemoist Lipgloss cu ulei de macadamia şi vitamina E. Nuanţa avuta de mine este 407 Notisme, un roşu burgundy (or maybe visina putreda) foarte fain. Este un ruj mat mai puţin obişnuit pentru mine, şi spun asta pentru că deşi are un finish mat, lasă un efect catifelat şi nu usucă buzele.  Singurul lui dezavantaj este că nu rezista bine la transfer, după ce am mâncat nu îl prea mai aveam pe buze. Altfel, este foarte intens şi, să nu uit, are un aplicator foarte fain care permite să faci şi conturul buzelor destul de precis. Am decis că îl voi achiziţiona  şi într-o nuanţă mai roz-nude pe care să o folosesc zilnic. Per total este un brand nou care m-a surprins plăcut, de la care aş vrea să mai incerc şi alte produse şi care va ramane în trusa mea de machiaj . Le-am găsit deja listate pe emag.ro şi elefant.ro dar  se pot comanda online şi de pe site-ul lor, la preţuri accesibile.

Îmi plac mult ambalajele durabile, curate, frumoase. Îmi place faptul că toate culorile sunt foarte pigmentate, pudrele au oglindă în ambalaj. Se vede că au fost atenți la detalii, de la aplicatorul luciului de buze sau a corectorului, până la pompița fondului de ten. Toate produsele vin în ambalaje sigilate, etichetate frumos cu traducere în limba română (datele importante).

                          Tu ce ai vrea sa incerci? Care ţi se pare mai tentant?

Advertisements

11 Replies to “REVIEW NOTE COSMETICS”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.