Pictura intuitivă

O Zi frumoasă de vară,simplă,spre seară cu putină relaxare, în curte la aer alături de un pahar mare de limonadă și răsfoind paginile bloggerițelor pe care le urmăresc de fiecare dată cu drag….dând din pagină în pagină,cerând cereri de prietenie la cele pe care nu le cunosc…mă trezesc cu un sms pe messenger…

,,Bună 😙🤗😍
Am văzut că mi-ai dat add pe facebook.
. 🤗😙🤗😍,,

Bineînțeles că pentru moment nici nu am știut ce să răspund, nu am vrut să deranjez, amabil m-am prezentat și am explicat pasiunea pentru scris și împărtășirea acesteia cu voi.. imensă a fost bucuria când am ajuns și la o mică și frumoasă colaborare împreună pe un subiect nemaiîntâlnit,nemaivăzut,neștiut, Pictură intuitivă-Shezen, sunt convinsă că aveți habar exact ca și mine,atunci când am început conversația despre acest subiect, zero total…🤣🤣

Să începem cu începutul,Ce este această pictură intuitivă și cu ce te ajută? DA,ați citit perfect,VĂ AJUTĂ

Pictura intuitivă reprezintă una dintre cele mai bune modalități de a scăpa de stres, de a-ți depăși limitele și de a-ți dezvolta creativitatea. Cu ajutorul acesteia vei avea curajul să pui mâna pe pensulă și să începi prin a picta că și cum o faci de ani de zile.. De la punctul de început, alegerea culorii,pânzei,până la construirea propriului univers este de parcurs doar un pas,pe care trebuie să îl faci. Îndrăznește să fii tu însuți ,să ai propria ta creativitate și nu uita folosești această pictură intuitivă pentru a te descoperi pe tine și pentru a restabili echilibrul dintre minte, corp și spirit!

DA știu este uimitor ce scriu..întotdeauna mi-a plăcut tot ce este nou,sunt într-o continuă cunoaștere.😁😁😁

A fost adusă în România în urmă cu câțiva anișori sub formă

de cursuri, sunt cursuri speciale pentru a-ți pune în mișcare creativitatea,imaginația și nu în ultimul rând relaxarea…acest concept îți emană o relaxare rar întâlnită,poți deschide ușa să plece stresul.🤣🤣.. ..pe parcursul acestui curs veți avea o prezentare in detaliu despre pictura intuitivă, a materialelor și a ustensilelor folosite,câteva jocuri creative, meditatie pentru relaxare.. se poate picta atât pe planșa de hârtie, A4,A3 cât și pe pânză..

Nu uitați stresul poate doborâ și cel mai musculos și puternic fizic…

Cele 5 principii spirituale ale picturii intuitive:

1.Totalitate

Dedică-te în totalitate fiecărei acțiuni pe care o întreprinzi, în special atunci când pictezi.

2. Prezența

Fii prezent în moment. Nu te gândi dinainte la ceea ce vei picta sau la cum va arăta pictura ta, la final.

3. Observare

Observă ce se întâmplă în mintea ta și ce se întâmplă în pictura ta. Ia pauze pentru a observa și a medita, privind atent în centrul picturii tale, iar apoi închide ochii, de parcă încă ai privi pictura. Încearcă să îți amintești la ce priveai când aveai ochii deschiși.

4. Nu judeca

Nu judeca, întrucât judecatul limitează totul și duce la și mai multă judecare. Bucura- Te de fiecare moment atunci când pictezi.

5. Intuiție

Intuiția mai presus decât mintea: încearcă să obții o stare de ne-gândire atunci când ești în procesul de a crea ceva. Lasă deoparte orice idei preconcepute despre cum ar putea ajunge să arate opera ta și mergi înainte , făcând ceea ce îți spune intuiția.

Nu doar de aceste cinci principii trebuie să ții cont în pictura intuitivă , mai există și alte sfaturi pe care le poți urmări pentru că sfârșitul operei să fie unul spectaculos. In primul rând , trebuie să dai finish picturii doar atunci când ești multumit în totalitate de rezultat. Dacă nu îți place cum arată , continuă,lasăți imaginația să se joace cum știe ea mai bine,până obții rezultatul mult visat,asta pentru că acest gen de pictură are rol de a genera sentimente pozitive, încearcă să utilizezi cât mai multe culori pozitive.

Vrei să afli mai multe despre acest concept interesant?

Alătură-te grupului,ești binevenit oricând și dă un like paginii oficiale de facebook

Grup: Grup SheZen Facebook

Pagina de facebook: SheZen

Iar dacă vrei să înveți absolut tot despre acest concept îți las linkul site-ului unde te poti înscrie pentru a beneficia de acest miraculos curs…MERITĂ ÎNCERCAT

http://www.shezen.ro/curs

Advertisements

2 Replies to “Pictura intuitivă”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.