Emoție infinită

Numai cine nu e mamă nu știe cât de bine este din când în când, să fi întrebată ce mai faci? Dar oare își mai are vreun rost? Atunci când te uiți la copilul tau,e mai mult ca sigur că tu deja trăiești prin el,fiecare emoție, fiecare moment,fiecare durere,boală,fericire sau împlinire.

Știu este ciudat ne dăm toată silința să fim mama perfectă, și sunt sigură că fiecare dintre noi,la fiecare moment gândim, OARE O FI BINE? OARE AM PROCEDAT CORECT? Uităm de multe ori să mai fim femei,da,eu am uitat în urma cu 5 ani asta,dar nu-mi pare rău nici măcar o secundă, merită clipă de clipă.. În primele luni nu am făcut altceva decât să respir în ritm cu el, indiferent de ce simțeam eu să fac pentru mine..

Au trecut anii,am continuat să încerc din răsputeri să fiu perfectă în tot ceea ce fac,si uite că a venit si acel moment frumos si plin de emoție,SERBAREA… Am intrat in clasă, toate mamicile pline de emoție,copii cu privirea în gol parcă nu știau ce se întâmplă..am stat că de fiecare dată când mergem la grădiniță pe scaunele copilașiilor.. Totul a trecut parcă fără să realizăm, un singur lucru era cert și sigur,toate aveam lacrimi în ochi,o emoție greu de descris în doar niște simple cuvinte.. La sfârșit am primit un mesaj simplu,,MAMI TE IUBESC,, este acel moment când efectiv uiți de absolut tot,simți că plutești , sincere și pure sentimente rostite atât de ușor și totuși cu o greutate imensă pentru mine..

Tot astăzi am înțeles un lucru extrem de important, care sper să pună amprenta și pe voi..NU EXISTĂ COPIL FERICIT CU O MAMĂ NEFERICITĂ. Încercăm să le oferim copiilor tot ce este mai bun pe lumea asta: haine,jucării, care,bani ,excursii,ultimele gadgeturi dar nu ne gândim că acel copil are nevoie de noi ca și persoană, să vorbim cu el,să-l înțelegem,să ne jucăm cu el… Îmi este foarte greu să vă povestesc de energia cu care mă hrănesc eu de la fiul meu ,trăiesc intens fiecare reușita a lui dar totdeodată și fiecare eșec. Îmi iubesc copilul cu atâtea zâmbete sincere pe care le văd zi de zi…îmi luminează ziua cu o simplă privire și un simplu BUNĂ DIMINEAȚA MAMI

Advertisements

29 Replies to “Emoție infinită”

 1. Ce fluturas dragut! ma bucur ca ati avut o experienta frumoasa, imi amintesc si eu de emotiile si bucuria primelor serbari. Noi azi avem serbare, asa ca iar emotii!

  Liked by 1 person

 2. Ce frumos si emotionant! Si eu sunt de parere ca un copil fericit are nevoie de o mama fericita. Totusi, nu sunt de acord cu mamele care uita sa fie femei. Pana la urma, poti sa fi si mama si femeie la fel de bine, nu?

  Liked by 1 person

 3. Cu riscul de a parea Gica Contra, dar si de dragul contradictiei, sunt curios ce ai mai facut, in acesti 5 ani, ceva fara sa aiba legatura cu copilul? Unde ai mai iesit, doar tu cu persoana draga (ori cu prietena)? Ce filme ai vazut (dupa ce ai culcat copilul)? Ce carti ai mai citit?

  Sau toate astea-s irelevante? Serios intreb.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.